Hej og velkommen til endnu en forårssæson hos LOF Nord.  Udbuddet er fritidstilbud i Aalborg, Hjørring og Brønderslev kommune er endog meget stort...

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Klik her

Overskrift
LOF Nord Foraar 17

Hej og velkommen til endnu en forårssæson hos LOF Nord. 

Udbuddet er fritidstilbud i Aalborg, Hjørring og Brønderslev kommune er endog meget stort, og hos os i LOF Nord forsøger vi både at være med på det traditionelle man forventer af en aftenskole, men også at finde små finesser og finurligheder, som vi er alene med. 

Om vi har opfyldt denne ambition må man selv vurdere, når man kigger ind på vor hjemmeside og finder udbuddet, men hvis man ikke fandt det man forventede eller søgte, så er der altid åben linie på 2447 9969 til skolelederen, der gerne vil høre fra både potentielle undervisere og fra dig, der har gode ideer til nye tilbud. 

Vi glæder os til at se dig her i foråret.


Jan Vestergaard, Skoleleder 

Politikere er også en slags mennesker...

2017 er valgår, der skal kæmpes i kommuner og regioner, og som opladning til efterårets valgkamp udbyder LOF nu 3 foredrag i Aalborg, Brønderslev og Frederikshavn, hvor du kommer ind bag facaden på politikerne.
Læs mere >>

YOGA - hele 12 tilbud

Yoga er det store hit lige nu, og hos LOF finder du ikke mindre end 12 holdmuligheder, både i morgen- og aftentimerne. Centralt beliggende lokaler med gode P-forhold.
Læs mere >>

Vandtilbud i Nr.Sundby Svømmeland

LOF har sat sig på tirsdag og fredag med tilbud i Nr. Sundby Svømmeland. Tilbud i både varmtvand, fun bassin, terapi bassin og skal du have hensyntagende undervisning, er vi også klar til at modtage dig.
Læs mere >>

Windows 10 og Ipad

LOFs nye IT underviser Henrik Routhe er klar med kurser i Windows10 som alle nye bærbare i dag er udstyret med, ligesom vi naturligvis er leveringsdygtig i Ipad kurser.
Læs mere >>

Mandala workshop og kursus

Mandala tegne teknikken kender de færreste, men når man ser tegningerne ved man hvad der tales om. Hos LOF kan du nu lære teknikken via workshop eller kursus.
Læs mere >>

Vin med LaCour

LOF er stolt over at kunne præsentere Jørgen La Cour-Harbo med sin store vin kendskab, og du kan få del i hans viden via Vinkursus i LOFs lokaler i Nr. sundby.
Læs mere >>

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrev længere, så kontakt skoleleder hos LOF Nord