Indledningsvis et stort ønske om, at du og familien er kommet godt ind i et nyt spændende år, som forhåbentlig vil give en masse gode oplevelser.  ...

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Klik her

Overskrift
B1

Indledningsvis et stort ønske om, at du og familien er kommet godt ind i et nyt spændende år, som forhåbentlig vil give en masse gode oplevelser. 

 

LOF har naturligvis et spændende program her i foråret, og på nyhedssiden kan vi fremhæve vore tilbud på personlig udvikling i form af Mindfull, Praktiske redskaber til parforhold, Mønsterbrydning og fordybelse. 

 

Nyt er også et samarbejde med Hjerteforeningen Aalborg, hvor vi starter ud med Hjertemotion i Vand og Hjerteyoga, og senere følger op med flere spændende tilbud.  

 

Blomsterkurset i efteråret med Jonas var fuldtegnet på rekordtid, og vi har selvfølgelig atter Jonas på programmet med påske tilbud, hvor man nok skal være hurtig hvis man vil sikre sig en plads. Og anden spændende genganger er Henrik Koldby fra Galleriet i Haven. Udover male- og tegnehold gentager vi bedste/børnebørn tilbuddet i Vinterferien, hvor der både males og hygges i Galleriet. 

 

Pladsen tillader ikke omtale af alle de øvrige fag som musik, sprog, kreativitet og andre sundhedsfag, men gå på opdagelse på hjemmesiden. Og som vanlig er budskabet, at såfremt du savner noget, så kontakt os med dit ønske, som vi så vil arbejde på at få med i vort udbud. 

 

God forårssæson til alle.  

 

Jan Vestergaard, Skoleleder

5918 3350  / nord@lof.dk  

Rom foredrag og smagning

LOF samarbejder Vin & Vin i Aalborg og udbyder spændende Rom foredrag/smagning om de specielle ”Plantation Black Labe...
Læs mere >>

Yoga med LOF

LOF Nord har 14 yogahold med tider i formiddags og aftentimerne, samt med løbende optag. Alle - med undtagelse af det...
Læs mere >>

Hjertesamarbejde

NYHED!! Hjerteforeningen Aalborg og LOF Nord tilbyder Hjertemotion i Vand i Nørresundby Svømmeland, og Hjerteyoga i ...
Læs mere >>

Oplevelses- og fordybelsestur til Svendborg

Oplevelses- og fordybelsestur til Christiansminde Hotel i Svendborg, hvor du udover at nyde de skønne omgivelser får ...
Læs mere >>

Social ulighed i relation til hjertesundhed

Hjerteforeningen Aalborg, LOF og Center for social ulighed indbyder til tema/debatmøde i marts måned og social ulighed i relation til Nordjydernes hjertesundhed. Tilmeld dig allerede nu dette gratis arrangement. Du finder det under link foredrag.

Bliv en del af LOF

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle LOF i Aalborg, Brønderslev og Hjørring? Vi har selv en masse ideer og visioner, men henter gerne inspiration udefra. Det behøver ikke nødvendigvis være som bestyrelsesmedlem , men det kunne være som frivillig eller sparringspartner for skoleleder og bestyrelse. Ring til skoleleder hvis budskabet fanger dig og du vil høre mere.

 
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrev længere, så kontakt skoleleder hos LOF Nord