Kurser - LOF Nord

LOF Nord

Viden i bevægelse

Vin - foredrag og smagning

...

LOF har en aftale med Martin fra Vin & Vin i Aalborg, samt vin eksperten Jørgen LaCour Harbo om Gin- Vin- og Rom foredrag og smagninger i løbet af efteråret. 

 

Her er vi nået til Jørgen LaCour Harbo´s foredrag 

 

Vin er en dejlig hobby, der også er til hverdagsbrug!

Udbuddet af vin er kæmpe stort, så det kan være svært at vælge, men det hjælper at træne sin smag og at lære mere om vinens baggrund: hvilke druer er anvendt, hvor er den fremstillet, hvordan og af hvem?

En del er tradition, men der sker også en masse udvikling. Det er sjovt at vide, hvad man har i glasset, og det vigtigt at finde den rigtige kombination af mad og vin. Så bliver fornøjelsen dobbelt så stor.

Det lærer du alt sammen noget om på en uhøjtidelig og let forståelig måde, mens du smager mindst otte vine i løbet af en kursusaften. Vi kommer hele verden rundt, og vi er på besøg hos alle dine smagsløg.

Praktisk information

HUSK - du skal spise hjemmefra da serveringen alene omfatter saltkiks og oliven. Da foredraget indeholder op til 8 smagninger vil vi henstille til, at man sørger for hjemtransport uden selv at skulle føre bil.

  • Nummer 172904 - Vin - foredrag og smagning
  • Start 22.11.17 kl. 19:00-22:00
  • Underviser(e) Jørgen La Cour-Harbo
  • Adresse Vin & Vin, Vestre Allé 2, 9000 (kort)
    Langbordet
  • Lektioner 3,00
  • Priser
    Almen   DKK 350,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
22.11.2017 19:00-22:00 Vin & Vin Jørgen La Cour-Harbo Kort

Underviser

Jørgen La Cour-Harbo
Jørgen la Cour-Harbo har mange års erfaring med vin. Siden 1985 har han hver uge skrevet om vin i NORDJYSKE Stiftstidende. Han var i  ti år ankermand i tv-programmet "Vin med la Cour" på 24NORDJYSKE. Han har besøgt de fleste vindistrikter i verden og besøgt alle de kendte - og mange flere mindre kendte - vinmagere og vinerier. Han har i mere end 30 år holdt smagninger, kurser og foredrag.